• "Jouw wensen zijn onze uitgangspunten"

    Kraamzorg Randstad

  • "Alle verzekeraars vergoeden onze zorg"

    Kraamzorg Randstad

Verzekering

  • Contracten met álle zorgverzekeraars
  • Alle zorgverzekeraars vergoeden onze zorg
  • Je hoeft zelf helemaal niets voor te schieten
Kraamzorg aanvragen

Als gevestigde naam in de Randstad verzorgen wij kraamzorg voor vele honderden gezinnen per jaar. Met ruime kennis en expertise over zorg voor de allerjongsten, rekening houdend met alle wensen die je hebt. 

De ervaring en kennis die we opdoen geven we door en leggen we vast. Zo kan ieder gezin rekenen op hoogstaande zorg, die op elk moment voldoet aan onze standaard. Bij jou thuis betekent dat: comfortabele dienstverlening die je de zorg uit handen neemt.

Kraamzorg Randstad voor elke verzekering

De waardering voor onze zorg voor pasgeborenen blijkt niet alleen uit de waardering die we krijgen van onze cliënten. Alle Nederlandse zorgverzekeraars vergoeden onze zorg bij je thuis. Onze zorgconsulent bespreekt met je het aantal uren zorg dat wij bieden, volgens de wettelijke richtlijnen. En dat plan dienen we vervolgens in bij uw verzekeraar voor vergoeding. Binnen de basisverzekering heb je recht op maximaal 80 uur zorg, verdeeld over tien dagen.

Uw persoonlijke situatie

Het eerste gesprek is ook het juiste moment om eventuele bijzonderheden door te nemen. Zo kunnen we ontdekken wat je van ons verwacht, en hoe je de komende tijd voor u ziet. Natuurlijk kunt je alvast bepaalde wensen of bijzonderheden bij ons neerleggen. Denk hierbij ook aan bepaalde wensen, ingegeven door religieuze overtuiging of culturele achtergrond.

Kraamzorg Randstad heeft er ongetwijfeld ervaring mee. Zo past de kraamtijd bij je thuis perfect bij jouw lifestyle. 

 

zorgverzekeraar-e1353318788497

Vragen?

Als je nog vragen hebt, of benieuwd bent wat wij voor je kunnen betekenen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar! Bel GRATIS naar onze kraamlijn op het nummer 0800-8887666 of stuur even een e-mail naar info@kraamzorgrandstad.nl.

Kraamzorg aanvragen