• "Jouw wensen zijn onze uitgangspunten"

    Kraamzorg Randstad

  • "Alle verzekeraars vergoeden onze zorg"

    Kraamzorg Randstad

Kwaliteit

  • Jouw gezin verdiend het beste
  • De hoogste kwaliteit, continue verbeterd!
  • HKZ, BTN en WHO Unicef gecertificeerd
Kraamzorg aanvragen

Het hele team van Kraamzorg Randstad gaat voor kraamzorg van de hoogste kwaliteit. Wij zijn continu bezig onze zorg nóg beter te maken. De kwaliteit van de zorg van onze ervaren en gediplomeerde kraamverzorgsters wordt dagelijks opgevolgd door onze zorgcoördinatoren en onze kwaliteitsmanager. Zo zijn wij elke dag bewust bezig om de hoogste zorgkwaliteit te kunnen garanderen. Kraamzorg Randstad biedt de beste zorg voor jou en je baby.

 

logo_vrouwenzorg_kckz

 

 

 

 

“De zorg die we  jou en je baby bieden, is vastgelegd in protocollen. Daardoor kunnen we garanderen dat de werkzaamheden van de kraamverzorgsters uitsluitend op jouw welzijn en dat van je kindje zijn gericht. Naast onze eigen kraamverzorgsters werkt Kraamzorg Randstad ook samen met verloskundigen en lactatiekundigen.”

kwaliteitscertificaten Kraamzorg

Bij Kraamzorg Randstad ben je verzekerd van de beste kwaliteit in kraamzorg. De kraamverzorgsters van Kraamzorg Randstad zijn namelijk allemaal in het bezit van het Borstvoedingscertificaat van de Wereldgezondheidsorganisatie, het HKZ-keurmerk en het BTN-keurmerk. Met deze kwalificaties op zak mogen wij als kraamzorgorganisatie officieel ondersteuning en advies geven bij borstvoeding. Bovendien zijn wij een SBB erkend leerbedrijf voor de opleiding van kraamverzorgenden. Onze keurmerken tonen aan dat wij voldoen aan de eisen voor een doeltreffend kwaliteitsmanagementsysteem. Met dit systeem kunnen wij continu de kwaliteit van onze zorg monitoren, evalueren en waar nodig verbeteren. De keurmerken laten dus zien dat wij al onze zaken goed op orde hebben. Op deze pagina kun je meer lezen over wat onze keurmerken en certificaten precies betekenen.

 

certificaten kwaliteit

Evaluaties

Naast de certificaten die al onze kraamverzorgsters op zak hebben, werken wij ook samen met jou aan de kwaliteit van onze zorg. Om jou en je gezin de beste zorg te kunnen garanderen bespreekt onze kraamverzorgster dagelijks met jou of de zorg aan je wensen en behoeftes voldoet. Wij staan altijd open voor jouw inbreng, je ideeën en je zorgen. Als onze zorg misschien niet helemaal aan je wensen voldoet, dan zorgen wij ervoor dat je zorgplan meteen wordt aangepast. Ook na afloop van de kraamtijd nemen wij de tijd om de kwaliteit van onze zorg samen met jou te evalueren. On