• "Jouw wensen zijn onze uitgangspunten"

    Kraamzorg Randstad

  • "Alle verzekeraars vergoeden onze zorg"

    Kraamzorg Randstad

Kwaliteit

  • Jouw gezin verdiend het beste
  • De hoogste kwaliteit, continue verbeterd!
  • HKZ, BTN en WHO Unicef gecertificeerd
Kraamzorg aanvragen

Het hele team van Kraamzorg Randstad gaat voor kraamzorg van de hoogste kwaliteit. Wij zijn continu bezig onze zorg nóg beter te maken. De kwaliteit van de zorg van onze ervaren en gediplomeerde kraamverzorgsters wordt dagelijks opgevolgd door onze zorgcoördinatoren en onze kwaliteitsmanager. Zo zijn wij elke dag bewust bezig om de hoogste zorgkwaliteit te kunnen garanderen. Kraamzorg Randstad biedt de beste zorg voor jou en je baby.

 

logo_vrouwenzorg_kckz

 

 

 

 

“De zorg die we  jou en je baby bieden, is vastgelegd in protocollen. Daardoor kunnen we garanderen dat de werkzaamheden van de kraamverzorgsters uitsluitend op jouw welzijn en dat van je kindje zijn gericht. Naast onze eigen kraamverzorgsters werkt Kraamzorg Randstad ook samen met verloskundigen en lactatiekundigen.”

kwaliteitscertificaten Kraamzorg

Bij Kraamzorg Randstad ben je verzekerd van de beste kwaliteit in kraamzorg. De kraamverzorgsters van Kraamzorg Randstad zijn namelijk allemaal in het bezit van het Borstvoedingscertificaat van de Wereldgezondheidsorganisatie, het HKZ-keurmerk en het BTN-keurmerk. Met deze kwalificaties op zak mogen wij als kraamzorgorganisatie officieel ondersteuning en advies geven bij borstvoeding. Bovendien zijn wij een SBB erkend leerbedrijf voor de opleiding van kraamverzorgenden. Onze keurmerken tonen aan dat wij voldoen aan de eisen voor een doeltreffend kwaliteitsmanagementsysteem. Met dit systeem kunnen wij continu de kwaliteit van onze zorg monitoren, evalueren en waar nodig verbeteren. De keurmerken laten dus zien dat wij al onze zaken goed op orde hebben. Op deze pagina kun je meer lezen over wat onze keurmerken en certificaten precies betekenen.

 

certificaten kwaliteit

Evaluaties

Naast de certificaten die al onze kraamverzorgsters op zak hebben, werken wij ook samen met jou aan de kwaliteit van onze zorg. Om jou en je gezin de beste zorg te kunnen garanderen bespreekt onze kraamverzorgster dagelijks met jou of de zorg aan je wensen en behoeftes voldoet. Wij staan altijd open voor jouw inbreng, je ideeën en je zorgen. Als onze zorg misschien niet helemaal aan je wensen voldoet, dan zorgen wij ervoor dat je zorgplan meteen wordt aangepast. Ook na afloop van de kraamtijd nemen wij de tijd om de kwaliteit van onze zorg samen met jou te evalueren. Onze zorgconsulente neemt na je kraamtijd altijd even telefonisch contact met je op om jouw tevredenheid na te bespreken.

Kwaliteitsbezoeken

Daarnaast houden wij de kwaliteit van onze zorg actief in het oog door regelmatig huisbezoeken te brengen aan onze jonge gezinnen. Zulke kwaliteitsbezoeken aan huis worden altijd gedaan door onze teamleidsters. Zij komen langs op een moment dat het goed uitkomt, na het maken van een afspraak met jou en je gezin natuurlijk. Een huisbezoek is toch net wat persoonlijker dan een telefonisch gesprek. We kunnen dan nog beter peilen of onze kraamzorg aan al je verwachtingen heeft voldaan. Op die manier houden we goed in de gaten of je tevreden bent, of het zorgplan gevolgd wordt en of de protocollen goed worden nageleefd. Alles voor de beste zorg voor jou en je baby!

Scholing en deskundigheidsbevordering

Al onze kraamverzorgsters zijn natuurlijk gediplomeerd en zeer ervaren. Om de kwaliteit van hun zorg op peil te houden, zien wij erop toe dat ze daarnaast ook regelmatig bijscholingen volgen. Zo zorgen we ervoor dat onze kraamhulpen op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten in de kraamzorg. Om te garanderen dat jij en je kindje de beste zorg krijgen, organiseren we daarom regelmatig een scholingsprogramma voor onze kraamhulpen, volgens de wettelijke regelgeving in Nederland. Daarnaast bieden wij onze kraamverzorgsters ruimte voor hun persoonlijke ontwikkeling. Want wij zijn ervan overtuigd dat alleen een capabele en tevreden kraamverzorgster jou en je baby de beste kraamhulp kan bieden.

Ervaringen Kraamzorg Randstad

Het is voor ons erg belangrijk dat de mensen waar het voor ons om draait heel tevreden zijn: de moeders en hun gezinnen. Gelukkig krijgen wij heel veel positieve feedback tijdens onze kwaliteitscontroles. Ook de kraamverzorgsters zelf krijgen regelmatig complimenten. Daar doen we het voor! Ben je benieuwd wat andere moeders van onze kraamzorg vonden? Lees dan meer over de actuele ervaringen van de cliënten van Kraamzorg Randstad.

Hoge cliënttevredenheid van een 9,1!

Een laatste indicator van de kwaliteit van onze zorg is het onderzoek dat we jaarlijks uitvoeren. Daarin kunnen onze cliënten aangeven hoe tevreden ze waren met de zorg en de kraamverzorgster. Uit ons laatste onderzoek kwam een tevredenheidscijfer van maar liefst een 9,1 op 10! Bekijk hier de uitstekende resultaten van het laatste cliënttevredenheidsonderzoek dat wij ieder jaar weer laten uitvoeren.

Vragen?

Als je nog vragen hebt, of benieuwd bent wat wij voor je kunnen betekenen, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar! Bel GRATIS naar onze kraamlijn op het nummer 0800-8887666 of stuur een e-mail naar info@kraamzorgrandstad.nl.

 

Kraamzorg aanvragen