De beste kraamzorg in Leidschendam!

 • Je krijgt van ons de maximale zorg!
 • Jouw wensen zijn onze uitgangspunten
 • Alle verzekeraars vergoeden onze zorg
 • HKZ, BTN en WHO Unicef gecertificeerd
Naar Birth Company
 • "Jouw wensen zijn onze uitgangspunten"

  Kraamzorg Randstad

 • "Alle verzekeraars vergoeden onze zorg"

  Kraamzorg Randstad

"Cliënttevredenheid"

Clienttevredenheid

Kraamzorg Randstad staat al jaren goed aangeschreven bij cliënten en verloskundigen…


lees meer

Alle Zorgverzekeraars

kraamzorg basisverzekering

Kraamzorg Randstad heeft contracten met alle zorgverzekeraars…..


lees meer

Ons werkgebied

Werkgebied Kraamzorg Randstad

Kraamzorg Randstad ook bij jou in de buurt? Vul hieronder je postcode in en doe de postcode check!

HKZ certificaat


HKZ certificaat wederom behaald! Trots op al onze medewerkers en de bewezen kwaliteit.


lees meer

Jouw wensen.. Onze uitgangspunten (bekijk de video)


Ervaringen met Kraamzorg Randstad

 • Kraamzorg Randstad nu Birth Company
  Kraamzorg Randstad nu Birth Company
 • Familie van Dijk

  Wij willen graag onze kraamhulp Layla heel erg bedanken voor de dagen dat ze hier was. Ze heeft ons goed geholpen. Layla is een gezellige en vrolijke vrouw. Heel erg bedankt.

  Familie Van Dijk
  Familie Amin
  Ik wil graag meedelen dat ik een fijne kraamweek heb gehad van de kraamverzorgster Sandra.
  Middels een keizersnee ben ik bevallen van mijn tweeling Koban en Rowan. Mede door goede zorg die geleverd is door Sandra heb ik goed kunnen uitrusten. Zij was heel erg lief en professioneel.Ik heb veel aan haar gehad, overal had ze tips en trucs voor.
  Ik raad zeker zwangere vrouwen Kraamzorg Randstad aan!

   

  Familie Amin
 • Familie Karakus

  Dankzij Monique een zeer fijne, leerzame en ontspannen kraamtijd gehad, jammer dat ze weg gaat! Van ons had ze nog maanden mogen Blijven!

  Familie Karakus, 17 januari 2015
  Monique Grootveld

  Na een heftige zwangerschap werd mijn kindje geboren met 34 weken geboren. Ondanks dat ik veel geleerd heb in het ziekenhuis was ik blij dat Monique toch nog uitgestelde kraamzorg bij ons kwam leveren. Het neemt de onzekerheid weg dat je ineens alleen bent zonder zorg. Ook heb ik nog enige tips gekregen waar ik wat mee kon. Bedankt voor de korte maar leuke kraamzorg.

  Familie Artist
 • Joyce

  Dit was inderdaad de kraamtijd van mijn leven. Bedankt Joyce! je hebt ons echt laten genieten van de eerste week met onze Sam.

  Familie de Jong
  helma met baby sidney

  In 1 woord: Perfect! Helma heeft ons geweldig opgevangen en iedereen gerust gesteld. Wij konden terecht met alle vragen en hebben de zorg prettig ervaren. Kortom een dikke aanrader..

  Ouders van Sidney
 • Audry

  Audrey heeft mij en mijn moeder geholpen bij de borstvoeding en lichamelijke verzorging van mijn zoontje. Dit deed zij in duidelijke taal en met hele handige tips

  Familie de Vries
  Mevrouw van de Steeg

  Wij zijn zeer tevreden met Sylvia, dankzij haar hebben we een fijne en gezellige kraamtijd!

  Familie van de Steeg

Kraamzorg Leidschendam

Wilt u graag gebruik maken van onze dienst Kraamzorg Leidschendam? Krijg je binnenkort een kindje en ben je op zoek naar een professionele kraamzorger bij in jouw omgeving? Kraamzorgrandstad kan jullie met al deze taken ontlasten. Wanneer wij je kunnen helpen met onze service Kraamzorg Leidschendam, dan zorgen wij dat jullie zorgeloos kunnen genieten van de zwangerschap en de periode daarna.

Omgeving Leidschendam

Wij bieden kraamzorg in Leidschendam en omgeving. Daarmee zorgen we ervoor dat er voor jou iemand in de buurt is. De lijnen zijn kort en we kunnen snel ter plaatse zijn. Dat is wel zo prettig. Woon je dus in Leidschendam en omgeving en ben je op zoek naar kraamzorg, neem dan contact met ons op.

Kraamzorg door gediplomeerde medewerkers

We hebben zeer veel ervaring met wat er allemaal komt kijken bij een geboorte en de periode daarna. We kunnen ons ook voorstellen wat er allemaal in het leven van ouders op zo’n moment gebeurt. Daarbij komt ook nog eens dat veel zaken nieuw zijn bij het krijgen van een kindje. Als ervaren en gecertificeerde kraamzorger kunnen wij de beste service bieden bij jou in Gorinchem en omgeving. Uiteraard staat voor ons het gezin hierbij centraal. In overleg met jullie bespreken we welke hulp het bese is. Door onze ervaring kun je we jullie hierbij professioneel begeleiden met onze service Kraamzorg Leidschendam.

Contact

Wil je contact met ons opnemen voor onze dienst Kraamzorg Leidschendam? Dan kun je ons bellen of mailen. Dit kan koseloos naar onze kraamlijn op het nummer 0800-8887666 of stuur een e-mail naar info@kraamzorgrandstad.nl.

Lees meer Kraamzorg aanvragen

Contact