De beste kraamzorg in Leiden!

 • Maximale zorggarantie in heel Leiden!
 • Jouw wensen zijn onze uitgangspunten
 • Alle verzekeraars vergoeden onze zorg
 • HKZ, BTN en WHO Unicef gecertificeerd
Naar Birth Company
 • "Jouw wensen zijn onze uitgangspunten"

  Kraamzorg Randstad

 • "Alle verzekeraars vergoeden onze zorg"

  Kraamzorg Randstad

"Cliënttevredenheid"

Clienttevredenheid

Kraamzorg Randstad staat al jaren goed aangeschreven bij cliënten en verloskundigen…


lees meer

Alle Zorgverzekeraars

kraamzorg basisverzekering

Kraamzorg Randstad heeft contracten met alle zorgverzekeraars…..


lees meer

Ons werkgebied

Werkgebied Kraamzorg Randstad

Kraamzorg Randstad ook bij jou in de buurt? Vul hieronder je postcode in en doe de postcode check!

HKZ certificaat


HKZ certificaat wederom behaald! Trots op al onze medewerkers en de bewezen kwaliteit.


lees meer

Jouw wensen.. Onze uitgangspunten (bekijk de video)


Ervaringen met Kraamzorg Randstad

 • Kraamzorg Randstad nu Birth Company
  Kraamzorg Randstad nu Birth Company
 • Familie van Dijk

  Wij willen graag onze kraamhulp Layla heel erg bedanken voor de dagen dat ze hier was. Ze heeft ons goed geholpen. Layla is een gezellige en vrolijke vrouw. Heel erg bedankt.

  Familie Van Dijk
  Familie Amin
  Ik wil graag meedelen dat ik een fijne kraamweek heb gehad van de kraamverzorgster Sandra.
  Middels een keizersnee ben ik bevallen van mijn tweeling Koban en Rowan. Mede door goede zorg die geleverd is door Sandra heb ik goed kunnen uitrusten. Zij was heel erg lief en professioneel.Ik heb veel aan haar gehad, overal had ze tips en trucs voor.
  Ik raad zeker zwangere vrouwen Kraamzorg Randstad aan!

   

  Familie Amin
 • Familie Karakus

  Dankzij Monique een zeer fijne, leerzame en ontspannen kraamtijd gehad, jammer dat ze weg gaat! Van ons had ze nog maanden mogen Blijven!

  Familie Karakus, 17 januari 2015
  Monique Grootveld

  Na een heftige zwangerschap werd mijn kindje geboren met 34 weken geboren. Ondanks dat ik veel geleerd heb in het ziekenhuis was ik blij dat Monique toch nog uitgestelde kraamzorg bij ons kwam leveren. Het neemt de onzekerheid weg dat je ineens alleen bent zonder zorg. Ook heb ik nog enige tips gekregen waar ik wat mee kon. Bedankt voor de korte maar leuke kraamzorg.

  Familie Artist
 • Joyce

  Dit was inderdaad de kraamtijd van mijn leven. Bedankt Joyce! je hebt ons echt laten genieten van de eerste week met onze Sam.

  Familie de Jong
  helma met baby sidney

  In 1 woord: Perfect! Helma heeft ons geweldig opgevangen en iedereen gerust gesteld. Wij konden terecht met alle vragen en hebben de zorg prettig ervaren. Kortom een dikke aanrader..

  Ouders van Sidney
 • Audry

  Audrey heeft mij en mijn moeder geholpen bij de borstvoeding en lichamelijke verzorging van mijn zoontje. Dit deed zij in duidelijke taal en met hele handige tips

  Familie de Vries
  Mevrouw van de Steeg

  Wij zijn zeer tevreden met Sylvia, dankzij haar hebben we een fijne en gezellige kraamtijd!

  Familie van de Steeg

Kraamzorg Leiden

Kraamzorg Leiden is een dienst die wij bieden. Ga je binnenkort bevallen van een kindje? Dan betekent dat vaak dat er ontzettend veel zaken moeten worden geregeld. Het is logisch dat ik je in zo’n periode niet te veel aan de je hoofd kunt hebben. Een van de dingend die je meestal moet regelen, dat is kraamzorg. Woon je in Leiden of in de omgeving? Dan is Kraamzorgrandstad in jouw buurt om professionele kraamzorg te verlenen.

Kraamzorg Leiden en omstreken

Wanneer je hulp en begeleiding nodig hebt bij de geboort van jouw kind, dan is het uiteraard zeer prettig wanneer hiervoor hulp vlakbij huis is. Kraamzorgrandstad biedt met de dienst Kraamzorg Leiden flexibele hulp in jouw omgeving. We leveren kraamzorg in Leiden en het gebied om de stad heen. Zo is het mogelijk om snel te schakelen en heb je altijd iemand in de buurt om jou te helpen. We kunnen snel bij jou zijn. Of dat nu in de stad of het dorp is.

Zwangerschap en bevallen

In een zwangerschapsperiode komt er veel op je af. Naast alle lichamelijke veranderingen waarmee je te maken hebt, zijn er stapels met acties die moeten worden geregeld. Welke kraamzorg kies je? Bij kraamzorg Leiden krijg je hulp en adviezen die belangrijk zijn bij het krijgen van een kindje. Veel zaken zijn nieuwe voor jou, maar bovendien is er ook veel waarbij je graag wilt dat iemand je verder ontlast. Kraamzorgrandstad begrijpt als geen ander dat je in zo’n periode maximale hulp verdient. We doen hierbij alles in overleg met jou. Wil je bijvoorbeeld om hulp in het huishouden? Dan kan dat. Daarnaast geven wij professionele adviezen die vaak nodig zijn bij het krijgen van een kindje. Met onze hulp hopen wij dat jij met het gezin zorgeloos van deze periode kunt genieten.

Meer informatie?

Heb je vragen, wil je meer informatie of gebruikmaken van onze kraamzorg? Bel dan snel met ons. Dat kan GRATIS met onze kraamlijn op het nummer 0800-8887666. Een mail sturen kan ook: info@kraamzorgrandstad.nl.

Lees meer Kraamzorg aanvragen

Contact