De beste kraamzorg in Hoofddorp!

 • Je krijgt van ons de maximale zorg!
 • Jouw wensen zijn onze uitgangspunten
 • Alle verzekeraars vergoeden onze zorg
 • HKZ, BTN en WHO Unicef gecertificeerd
Naar Birth Company
 • "Jouw wensen zijn onze uitgangspunten"

  Kraamzorg Randstad

 • "Alle verzekeraars vergoeden onze zorg"

  Kraamzorg Randstad

"Cliënttevredenheid"

Clienttevredenheid

Kraamzorg Randstad staat al jaren goed aangeschreven bij cliënten en verloskundigen…


lees meer

Alle Zorgverzekeraars

kraamzorg basisverzekering

Kraamzorg Randstad heeft contracten met alle zorgverzekeraars…..


lees meer

Ons werkgebied

Werkgebied Kraamzorg Randstad

Kraamzorg Randstad ook bij jou in de buurt? Vul hieronder je postcode in en doe de postcode check!

HKZ certificaat

HKZ behaald_plaksel

HKZ certificaat wederom behaald! Trots op al onze medewerkers en de bewezen kwaliteit.


lees meer

Jouw wensen.. Onze uitgangspunten (bekijk de video)


Ervaringen met Kraamzorg Randstad

 • Familie van Dijk

  Wij willen graag onze kraamhulp Layla heel erg bedanken voor de dagen dat ze hier was. Ze heeft ons goed geholpen. Layla is een gezellige en vrolijke vrouw. Heel erg bedankt.

  Familie Van Dijk
  Familie Amin
  Ik wil graag meedelen dat ik een fijne kraamweek heb gehad van de kraamverzorgster Sandra.
  Middels een keizersnee ben ik bevallen van mijn tweeling Koban en Rowan. Mede door goede zorg die geleverd is door Sandra heb ik goed kunnen uitrusten. Zij was heel erg lief en professioneel.Ik heb veel aan haar gehad, overal had ze tips en trucs voor.
  Ik raad zeker zwangere vrouwen Kraamzorg Randstad aan!

   

  Familie Amin
 • Familie Karakus

  Dankzij Monique een zeer fijne, leerzame en ontspannen kraamtijd gehad, jammer dat ze weg gaat! Van ons had ze nog maanden mogen Blijven!

  Familie Karakus, 17 januari 2015
  Monique Grootveld

  Na een heftige zwangerschap werd mijn kindje geboren met 34 weken geboren. Ondanks dat ik veel geleerd heb in het ziekenhuis was ik blij dat Monique toch nog uitgestelde kraamzorg bij ons kwam leveren. Het neemt de onzekerheid weg dat je ineens alleen bent zonder zorg. Ook heb ik nog enige tips gekregen waar ik wat mee kon. Bedankt voor de korte maar leuke kraamzorg.

  Familie Artist
 • Joyce

  Dit was inderdaad de kraamtijd van mijn leven. Bedankt Joyce! je hebt ons echt laten genieten van de eerste week met onze Sam.

  Familie de Jong
  helma met baby sidney

  In 1 woord: Perfect! Helma heeft ons geweldig opgevangen en iedereen gerust gesteld. Wij konden terecht met alle vragen en hebben de zorg prettig ervaren. Kortom een dikke aanrader..

  Ouders van Sidney
 • Audry

  Audrey heeft mij en mijn moeder geholpen bij de borstvoeding en lichamelijke verzorging van mijn zoontje. Dit deed zij in duidelijke taal en met hele handige tips

  Familie de Vries
  Mevrouw van de Steeg

  Wij zijn zeer tevreden met Sylvia, dankzij haar hebben we een fijne en gezellige kraamtijd!

  Familie van de Steeg
 • Familie

  Wat ons betreft is Nica de BESTE kraamverzorgster van het jaar!! Het was een zeer gezellige en leerzame kraamtijd.

  Familie Lalic
  familie

  Het was een gezellige, fijne, leerzame periode. Kort samen gevat “top kraamtijd”. Beter kunnen wij het niet verwoorden.

  Familie Punyapoon

Kraamzorg Hoofddorp

Met onze service Kraamzorg Hoofddorp bieden we jou de gewenste hulp om in jouw eigen omgeving geholpen te worden op het gebied van kraamzorg. Het bevallen van een kindje is een bijzonder en ingrijpend moment in het leven. Het is veder ook een razenddrukke periode. Er moeten vanalles worden geregeld, terwijl je natuurlijk al genoeg aan je hoofd hebt. Dan is het fijn wanneer iemand in de buurt is en professionele kraamzorg biedt. Woon je in Hoofddorp op omgeving, dan zijn wij de kraamzorgpartner voor jou.

Hoofddorp en regio

Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk voor jou is dat iemand in de buurt is die kan helpen met kraamzorg. Wij zijn een lokale partner en werken in jouw buurt. Zo kunnen we optimale service bieden. Met onze service Kraamzorg Hoofddorp zijn voor jou de (communicatie)lijnen kort en zijn we snel ter plaatse.

Onze kraamzorg service

Zwangerschap en bevalling zorgen voor hele mooie momenten maar tegelijkertijd is het erg ingrijpend in het leven van ouders. We snappen dat je daarom op zoek bent naar een professionele partner op het gebied van kraamzorg. Naast dat je te maken krijgt met lichamelijke veranderingen is er een hoop te regelen. Kraamzorg is een van die zaken. Kraamzorg is de begeleiding tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Met onze service Kraamzorg Hoofddorp kan Kraamzorgrandstad vanwege haar grote ervaring goed inschatten wat ouders en baby nodig hebben. Daarbij luisteren we goed naar de wens van ouders. We kunnen eventueel begeleiden met andere werkzaamheden, bijvoorbeeld huishoudelijk werk. Onze vakkundige medewerkers zorgen maar voor één ding: voor ouders en baby. Zo kunnen jullie samen met het gezin zonder zorgeloos van deze bijzondere periode genieten.

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust. Kunnen wij jou helpen met onze service Kraamzorg Hoofddorp? Bel dan gewoon: GRATIS naar onze kraamlijn op het nummer 0800-8887666 of stuur een e-mail naar info@kraamzorgrandstad.nl.

Lees meer Kraamzorg aanvragen

Contact