De beste kraamzorg in Haarlem!

 • Je krijgt van ons de maximale zorg!
 • Jouw wensen zijn onze uitgangspunten
 • Alle verzekeraars vergoeden onze zorg
 • HKZ, BTN en WHO Unicef gecertificeerd
Naar Birth Company
 • "Jouw wensen zijn onze uitgangspunten"

  Kraamzorg Randstad

 • "Alle verzekeraars vergoeden onze zorg"

  Kraamzorg Randstad

"Cliënttevredenheid"

Clienttevredenheid

Kraamzorg Randstad staat al jaren goed aangeschreven bij cliënten en verloskundigen…


lees meer

Alle Zorgverzekeraars

kraamzorg basisverzekering

Kraamzorg Randstad heeft contracten met alle zorgverzekeraars…..


lees meer

Ons werkgebied

Werkgebied Kraamzorg Randstad

Kraamzorg Randstad ook bij jou in de buurt? Vul hieronder je postcode in en doe de postcode check!

HKZ certificaat


HKZ certificaat wederom behaald! Trots op al onze medewerkers en de bewezen kwaliteit.


lees meer

Jouw wensen.. Onze uitgangspunten (bekijk de video)


Ervaringen met Kraamzorg Randstad

 • Kraamzorg Randstad nu Birth Company
  Kraamzorg Randstad nu Birth Company
 • Familie van Dijk

  Wij willen graag onze kraamhulp Layla heel erg bedanken voor de dagen dat ze hier was. Ze heeft ons goed geholpen. Layla is een gezellige en vrolijke vrouw. Heel erg bedankt.

  Familie Van Dijk
  Familie Amin
  Ik wil graag meedelen dat ik een fijne kraamweek heb gehad van de kraamverzorgster Sandra.
  Middels een keizersnee ben ik bevallen van mijn tweeling Koban en Rowan. Mede door goede zorg die geleverd is door Sandra heb ik goed kunnen uitrusten. Zij was heel erg lief en professioneel.Ik heb veel aan haar gehad, overal had ze tips en trucs voor.
  Ik raad zeker zwangere vrouwen Kraamzorg Randstad aan!

   

  Familie Amin
 • Familie Karakus

  Dankzij Monique een zeer fijne, leerzame en ontspannen kraamtijd gehad, jammer dat ze weg gaat! Van ons had ze nog maanden mogen Blijven!

  Familie Karakus, 17 januari 2015
  Monique Grootveld

  Na een heftige zwangerschap werd mijn kindje geboren met 34 weken geboren. Ondanks dat ik veel geleerd heb in het ziekenhuis was ik blij dat Monique toch nog uitgestelde kraamzorg bij ons kwam leveren. Het neemt de onzekerheid weg dat je ineens alleen bent zonder zorg. Ook heb ik nog enige tips gekregen waar ik wat mee kon. Bedankt voor de korte maar leuke kraamzorg.

  Familie Artist
 • Joyce

  Dit was inderdaad de kraamtijd van mijn leven. Bedankt Joyce! je hebt ons echt laten genieten van de eerste week met onze Sam.

  Familie de Jong
  helma met baby sidney

  In 1 woord: Perfect! Helma heeft ons geweldig opgevangen en iedereen gerust gesteld. Wij konden terecht met alle vragen en hebben de zorg prettig ervaren. Kortom een dikke aanrader..

  Ouders van Sidney
 • Audry

  Audrey heeft mij en mijn moeder geholpen bij de borstvoeding en lichamelijke verzorging van mijn zoontje. Dit deed zij in duidelijke taal en met hele handige tips

  Familie de Vries
  Mevrouw van de Steeg

  Wij zijn zeer tevreden met Sylvia, dankzij haar hebben we een fijne en gezellige kraamtijd!

  Familie van de Steeg

Kraamzorg Haarlem

Benieuwd naar onze dienst Kraamzorg Haarlem? Ben je zwanger en ga je binnenkort bevallen? Dan moeten er allerlei zaken worden geregeld. Wij begrijpen dat je dan de behoefte hebt om ‘ontzorgd’ te worden. Kraamzorg is bijvoorbeeld iets die u moet regelen. Woon je in Haarlem of omgeving en wil je graag gebruikmaken van goede kraamzorg? Kraamzorgrandstad biedt hulp bij jou in de buurt.

Kraamzorg Haarlem e.o.

Professionele kraamzorg bij jou in de buurt is natuurlijk heel prettig als je bent bevallen. Zwanger zijn en het krijgen van een kindje zijn mooie en ingrijpende momenten in het leven. Kraamzorgrandstad werkt bij jou in de buurt en staat snel voor je klaar in Haarlem en omgeving. Dat doen we met onze dienst Kraamzorg Haarlem. We zijn er snel om jou te helpen. Het maakt niet uit om je in de stad of in het dorp woont.

Zwanger zijn

Tijdens een zwangerschapsperiode komt veel kijken. Behalve dat je te maken krijgt met allerlei lichamelijke veranderingen is het nodig dat er veel praktisch wordt geregeld. Kraamzorg Haarlem is de hulp tijdens en/of na de zwangerschapsperiode. Veel zaken rondom het krijgen van een baby zijn nieuw of kosten veel werk, waardoor Kraamzorgrandstad deze zorg van jou overneemt. We nemen allerlei taken op ons en doen dit in overleg. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om jouw gezin te assiseren bij huishoudelijke taken. Onze gediplomeerde medewerkers zorgen ervoor dat u zorgeloos van uw zwangerschapsperiode en de periode daarna kunt genieten.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen, ben je geïnteresseerd in onze kraamzorg in Haarlem en omgeving. Neem dan contact met ons op. Bel GRATIS naar onze kraamlijn op het nummer 0800-8887666 of stuur een e-mail naar info@kraamzorgrandstad.nl.

Lees meer Kraamzorg aanvragen

Contact