De beste kraamzorg in Dordrecht!

 • Je krijgt van ons de maximale zorg!
 • Jouw wensen zijn onze uitgangspunten
 • Alle verzekeraars vergoeden onze zorg
 • HKZ, BTN en WHO Unicef gecertificeerd
Naar Birth Company
 • "Jouw wensen zijn onze uitgangspunten"

  Kraamzorg Randstad

 • "Alle verzekeraars vergoeden onze zorg"

  Kraamzorg Randstad

"Cliënttevredenheid"

Clienttevredenheid

Kraamzorg Randstad staat al jaren goed aangeschreven bij cliënten en verloskundigen…


lees meer

Alle Zorgverzekeraars

kraamzorg basisverzekering

Kraamzorg Randstad heeft contracten met alle zorgverzekeraars…..


lees meer

Ons werkgebied

Werkgebied Kraamzorg Randstad

Kraamzorg Randstad ook bij jou in de buurt? Vul hieronder je postcode in en doe de postcode check!

HKZ certificaat


HKZ certificaat wederom behaald! Trots op al onze medewerkers en de bewezen kwaliteit.


lees meer

Jouw wensen.. Onze uitgangspunten (bekijk de video)


Ervaringen met Kraamzorg Randstad

 • Kraamzorg Randstad nu Birth Company
  Kraamzorg Randstad nu Birth Company
 • Familie van Dijk

  Wij willen graag onze kraamhulp Layla heel erg bedanken voor de dagen dat ze hier was. Ze heeft ons goed geholpen. Layla is een gezellige en vrolijke vrouw. Heel erg bedankt.

  Familie Van Dijk
  Familie Amin
  Ik wil graag meedelen dat ik een fijne kraamweek heb gehad van de kraamverzorgster Sandra.
  Middels een keizersnee ben ik bevallen van mijn tweeling Koban en Rowan. Mede door goede zorg die geleverd is door Sandra heb ik goed kunnen uitrusten. Zij was heel erg lief en professioneel.Ik heb veel aan haar gehad, overal had ze tips en trucs voor.
  Ik raad zeker zwangere vrouwen Kraamzorg Randstad aan!

   

  Familie Amin
 • Familie Karakus

  Dankzij Monique een zeer fijne, leerzame en ontspannen kraamtijd gehad, jammer dat ze weg gaat! Van ons had ze nog maanden mogen Blijven!

  Familie Karakus, 17 januari 2015
  Monique Grootveld

  Na een heftige zwangerschap werd mijn kindje geboren met 34 weken geboren. Ondanks dat ik veel geleerd heb in het ziekenhuis was ik blij dat Monique toch nog uitgestelde kraamzorg bij ons kwam leveren. Het neemt de onzekerheid weg dat je ineens alleen bent zonder zorg. Ook heb ik nog enige tips gekregen waar ik wat mee kon. Bedankt voor de korte maar leuke kraamzorg.

  Familie Artist
 • Joyce

  Dit was inderdaad de kraamtijd van mijn leven. Bedankt Joyce! je hebt ons echt laten genieten van de eerste week met onze Sam.

  Familie de Jong
  helma met baby sidney

  In 1 woord: Perfect! Helma heeft ons geweldig opgevangen en iedereen gerust gesteld. Wij konden terecht met alle vragen en hebben de zorg prettig ervaren. Kortom een dikke aanrader..

  Ouders van Sidney
 • Audry

  Audrey heeft mij en mijn moeder geholpen bij de borstvoeding en lichamelijke verzorging van mijn zoontje. Dit deed zij in duidelijke taal en met hele handige tips

  Familie de Vries
  Mevrouw van de Steeg

  Wij zijn zeer tevreden met Sylvia, dankzij haar hebben we een fijne en gezellige kraamtijd!

  Familie van de Steeg

Kraamzorg Dordrecht

Voor ‘Kraamzorg Dordrecht’ kun je zonder twijfel bij ons terecht. De periode van zwangerschap is natuurlijk een uitzonderlijke en nieuwe periode. Je hebt het vooral druk met regelen van veel zaken. Te veel andere zorgen hebben, dat is het laatste waar je aan denkt. Kraamzorgrandstad kan de zorg van Kraamzorg volledig van jou overnemen. In Dordrecht en omgeving staan wij voor je klaar.

Dordrecht en omstreken

Graag zijn wij bij jou in de buurt als je als nodig hebt. Woon je in Dordrecht of omgeving? Dan zijn wij met onze lokale service bij jou in de buurt. Door in de buurt aanwezig te zijn kunnen wij jou zo optimaal mogelijk helpen. Omdat zwangerschap een uitermate ingrijpende gebeurtenis is kunnen wij ons voorstellen dat het juist prettig is wanneer er mensen in de buurt zijn. Met onze dienst Kraamzorg Dordrecht zorgen wij voor korte lijnen en zijn we snel ter plekke. In de stad, maar ook het dorp.

Kraamzorg op maat

Zwangerschap en een bevalling zorgen voor intensieve tijden en dan verdien je een partij die jou professioneel begeleid met kraamzorg. Naast alle veranderingen in jouw leven moet je veel zaken oppakken en regelen. Kraamzorg bijvoorbeeld. Kraamzorgrandstad weet door haar grote ervaring wat nodig is om kraamzorg op maat te leveren. Voor ouders en baby. Onze ervaren en gediplomeerde medewerkers zorgen ervoor dat ze jou taken uit handen nemen. Op die manier kun jij samen met het gezin zonder zorgen van deze mooie periode genieten.

Meer info?

Heb je een vraag? Kunnen wij jou helpen met onze service Kraamzorg Dordrecht? Bel dan gewoon: GRATIS naar onze kraamlijn op het nummer 0800-8887666 of stuur een e-mail naar info@kraamzorgrandstad.nl.

Lees meer Kraamzorg aanvragen

Contact