De beste kraamzorg in Den Haag!

 • Maximale zorggarantie in heel Den Haag!
 • Jouw wensen zijn onze uitgangspunten
 • Alle verzekeraars vergoeden onze zorg
 • HKZ, BTN en WHO Unicef gecertificeerd
Naar Birth Company
 • "Jouw wensen zijn onze uitgangspunten"

  Kraamzorg Randstad

 • "Alle verzekeraars vergoeden onze zorg"

  Kraamzorg Randstad

"Cliënttevredenheid"

Clienttevredenheid

Kraamzorg Randstad staat al jaren goed aangeschreven bij cliënten en verloskundigen…


lees meer

Alle Zorgverzekeraars

kraamzorg basisverzekering

Kraamzorg Randstad heeft contracten met alle zorgverzekeraars…..


lees meer

Ons werkgebied

Werkgebied Kraamzorg Randstad

Kraamzorg Randstad ook bij jou in de buurt? Vul hieronder je postcode in en doe de postcode check!

HKZ certificaat


HKZ certificaat wederom behaald! Trots op al onze medewerkers en de bewezen kwaliteit.


lees meer

Jouw wensen.. Onze uitgangspunten (bekijk de video)


Ervaringen met Kraamzorg Randstad

 • Kraamzorg Randstad nu Birth Company
  Kraamzorg Randstad nu Birth Company
 • Familie van Dijk

  Wij willen graag onze kraamhulp Layla heel erg bedanken voor de dagen dat ze hier was. Ze heeft ons goed geholpen. Layla is een gezellige en vrolijke vrouw. Heel erg bedankt.

  Familie Van Dijk
  Familie Amin
  Ik wil graag meedelen dat ik een fijne kraamweek heb gehad van de kraamverzorgster Sandra.
  Middels een keizersnee ben ik bevallen van mijn tweeling Koban en Rowan. Mede door goede zorg die geleverd is door Sandra heb ik goed kunnen uitrusten. Zij was heel erg lief en professioneel.Ik heb veel aan haar gehad, overal had ze tips en trucs voor.
  Ik raad zeker zwangere vrouwen Kraamzorg Randstad aan!

   

  Familie Amin
 • Familie Karakus

  Dankzij Monique een zeer fijne, leerzame en ontspannen kraamtijd gehad, jammer dat ze weg gaat! Van ons had ze nog maanden mogen Blijven!

  Familie Karakus, 17 januari 2015
  Monique Grootveld

  Na een heftige zwangerschap werd mijn kindje geboren met 34 weken geboren. Ondanks dat ik veel geleerd heb in het ziekenhuis was ik blij dat Monique toch nog uitgestelde kraamzorg bij ons kwam leveren. Het neemt de onzekerheid weg dat je ineens alleen bent zonder zorg. Ook heb ik nog enige tips gekregen waar ik wat mee kon. Bedankt voor de korte maar leuke kraamzorg.

  Familie Artist
 • Joyce

  Dit was inderdaad de kraamtijd van mijn leven. Bedankt Joyce! je hebt ons echt laten genieten van de eerste week met onze Sam.

  Familie de Jong
  helma met baby sidney

  In 1 woord: Perfect! Helma heeft ons geweldig opgevangen en iedereen gerust gesteld. Wij konden terecht met alle vragen en hebben de zorg prettig ervaren. Kortom een dikke aanrader..

  Ouders van Sidney
 • Audry

  Audrey heeft mij en mijn moeder geholpen bij de borstvoeding en lichamelijke verzorging van mijn zoontje. Dit deed zij in duidelijke taal en met hele handige tips

  Familie de Vries
  Mevrouw van de Steeg

  Wij zijn zeer tevreden met Sylvia, dankzij haar hebben we een fijne en gezellige kraamtijd!

  Familie van de Steeg

Kraamzorg Den Haag

Op zoek naar kraamzorg Den Haag? Je ben zwanger en ineens moeten er allerlei zaken worden geregeld. Het laatste van je wilt tijdens deze periode, dat zijn andere zorgen. Een van de dingen die je moet regelen is kraamzorg. Woon je in Den Haag om omgeving en heb je kraamzorg nodig? Dan kunnen wij van Kraamzorgrandstad jou onze dienst Kraamzorg Den Haag aanbieden!

Kraamzorg Den Haag en omgeving

De zwangerschap is een mooie en intensieve gebeurtenis. Natuurlijk heb je in deze periode behoefte aan goede en professionele hulp. Het is fijn als er dan mensen in de buurt zijn om jou te helpen. Het voordeel van Kraamzorgrandstad is dat we bij jou in de buurt zijn. Zoek je kraamzorg Den Haag of omstreken, dan zijn we dichtbij en kunnen we je snel helpen. Of je nu in een dorp of in de stad woont.

De zwangerschapsperiode

Zwanger zijn en bevallen is een periode waarin je de goede mensen om je heen moet hebben. Je krijgt te maken met allerlei lichamelijke veranderingen, maar er zijn ook veel praktische zaken die geregeld moeten worden. Die wil je natuurlijk zo veel mogelijk kunnen loslaten. Bij Kraamzorgrandstad begrijpen we dat je je op maar één belangrijke zaak wilt richten: de geboorte van jouw kindje. Daarnaast begrijpen wij ook dat er veel dingen komen kijken bij een zwangerschap die nieuw voor je zijn.

Kraamzorg als hulp

Een belangrijk onderdeel van hulp is kraamzorg. Kraamzorg Den Haag is de hulp en begeleiding tijdens en/of na een zwangerschap. Iedereen verdient voldoende hulp tijdens zo’n periode. Je kunt denken aan allerlei praktische zaken en voldoende begeleiding bij de verzorging van de baby. Omdat veel zaken nieuw zijn is het ook belangrijk om antwoord te krijgen op veel vragen omtrent het hebben van een baby. Die antwoorden kunnen wij jou geven. Daarnaast kunnen wij jouw eigen rust bewaken. Vooral wanneer je veel bezoek krijgt. We kunnen ook zaken als huishoudelijk taken op ons nemen. Centraal staat dat jij en het gezin onbezorgd van deze periode kunnen genieten. Onze gecertificeerde medewerkers zorgen voor hulp op maat. Als geen ander begrijpen wij dat geen moeder of baby hetzelfde is.

Vragen over kraamzorg in Den Haag?

Heb je vragen over onze kraamzorg in Den Haag of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen. Neem dan contact met ons op. Bel GRATIS naar onze kraamlijn op het nummer 0800-8887666 of stuur een e-mail naar info@kraamzorgrandstad.nl.

Lees meer Kraamzorg aanvragen

Contact