De beste kraamzorg in Amsterdam!

 • Maximale zorggarantie in heel Amsterdam!
 • Jouw wensen zijn onze uitgangspunten
 • Alle verzekeraars vergoeden onze zorg
 • HKZ, BTN en WHO Unicef gecertificeerd
Naar Birth Company
 • "Jouw wensen zijn onze uitgangspunten"

  Kraamzorg Randstad

 • "Alle verzekeraars vergoeden onze zorg"

  Kraamzorg Randstad

"Cliënttevredenheid"

Clienttevredenheid

Kraamzorg Randstad staat al jaren goed aangeschreven bij cliënten en verloskundigen…


lees meer

Alle Zorgverzekeraars

kraamzorg basisverzekering

Kraamzorg Randstad heeft contracten met alle zorgverzekeraars…..


lees meer

Ons werkgebied

Werkgebied Kraamzorg Randstad

Kraamzorg Randstad ook bij jou in de buurt? Vul hieronder je postcode in en doe de postcode check!

HKZ certificaat


HKZ certificaat wederom behaald! Trots op al onze medewerkers en de bewezen kwaliteit.


lees meer

Jouw wensen.. Onze uitgangspunten (bekijk de video)


Ervaringen met Kraamzorg Randstad

 • Kraamzorg Randstad nu Birth Company
  Kraamzorg Randstad nu Birth Company
 • Familie van Dijk

  Wij willen graag onze kraamhulp Layla heel erg bedanken voor de dagen dat ze hier was. Ze heeft ons goed geholpen. Layla is een gezellige en vrolijke vrouw. Heel erg bedankt.

  Familie Van Dijk
  Familie Amin
  Ik wil graag meedelen dat ik een fijne kraamweek heb gehad van de kraamverzorgster Sandra.
  Middels een keizersnee ben ik bevallen van mijn tweeling Koban en Rowan. Mede door goede zorg die geleverd is door Sandra heb ik goed kunnen uitrusten. Zij was heel erg lief en professioneel.Ik heb veel aan haar gehad, overal had ze tips en trucs voor.
  Ik raad zeker zwangere vrouwen Kraamzorg Randstad aan!

   

  Familie Amin
 • Familie Karakus

  Dankzij Monique een zeer fijne, leerzame en ontspannen kraamtijd gehad, jammer dat ze weg gaat! Van ons had ze nog maanden mogen Blijven!

  Familie Karakus, 17 januari 2015
  Monique Grootveld

  Na een heftige zwangerschap werd mijn kindje geboren met 34 weken geboren. Ondanks dat ik veel geleerd heb in het ziekenhuis was ik blij dat Monique toch nog uitgestelde kraamzorg bij ons kwam leveren. Het neemt de onzekerheid weg dat je ineens alleen bent zonder zorg. Ook heb ik nog enige tips gekregen waar ik wat mee kon. Bedankt voor de korte maar leuke kraamzorg.

  Familie Artist
 • Joyce

  Dit was inderdaad de kraamtijd van mijn leven. Bedankt Joyce! je hebt ons echt laten genieten van de eerste week met onze Sam.

  Familie de Jong
  helma met baby sidney

  In 1 woord: Perfect! Helma heeft ons geweldig opgevangen en iedereen gerust gesteld. Wij konden terecht met alle vragen en hebben de zorg prettig ervaren. Kortom een dikke aanrader..

  Ouders van Sidney
 • Audry

  Audrey heeft mij en mijn moeder geholpen bij de borstvoeding en lichamelijke verzorging van mijn zoontje. Dit deed zij in duidelijke taal en met hele handige tips

  Familie de Vries
  Mevrouw van de Steeg

  Wij zijn zeer tevreden met Sylvia, dankzij haar hebben we een fijne en gezellige kraamtijd!

  Familie van de Steeg

Kraamzorg Amsterdam

Kraamzorg Amsterdam nodig? Zwanger zijn betekent dat er ook allerlei zaken moeten worden geregeld. Tijdens deze periode kun je geen zorgen erbij hebben. Kraamzorg is bijvoorbeeld iets wat je goed moet regelen. Ben je woonachtig in Amsterdam en ben je op zoek naar kraamzorg? Kraamzorgrandstad is er om jou te helpen in deze periode!

Kraamzorg Amsterdam en omgeving

Zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis in het leven. Juist professionele hulp tijdens deze periode is belangrijk. Het is helemaal prettig als er dan mensen in de buurt zijn om te helpen. Kraamzorgrandstad werkt in de buurt. Kraamzorg Amsterdam om omgeving doen wij. We zijn dichtbij om jou te helpen. Of je nu in de stad om het dorp woont, het maakt niet uit.

Professionele kraamzorg

Het zwanger zijn en bevallen kan ingrijpend zijn en dan is professionele hulp in de buurt gewenst. Je krijgt te maken met allerlei lichamelijke veranderingen en daarnaast moet er praktisch aardig veel worden geregeld. Kraamzorg Amsterdam bestaat uit de hulp en begeleiding tijdens en na de zwangerschap. Wat heeft jouw baby allemaal nodig? Alles is in het begin uiteraard nieuw en bovendien willen wij graag dat jij kunt uitrusten. Wij nemen alle taken op ons die hierbij horen. Dat kunnen bijvoorbeeld ook huishoudelijke taken zijn. Onze gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat ze jou kunnen ontzorgen. Zo kun jij samen met het gezin zorgeloos van de periode genieten.

Vragen?

Heb je vragen aan ons? Kunnen wij jou helpen met kraamzorg Amsterdam of omstreken? Bel dan gewoon met ons: GRATIS naar onze kraamlijn op het nummer 0800-8887666 of stuur een e-mail naar info@kraamzorgrandstad.nl.

Lees meer Kraamzorg aanvragen

Contact