• "Jouw wensen zijn onze uitgangspunten"

    Kraamzorg Randstad

  • "Alle verzekeraars vergoeden onze zorg"

    Kraamzorg Randstad

Cliënttevredenheidsonderzoek

  • Hoogste cliënttevredenheid van een 9,1!
  • WHO-Unicef Borstvoeding gecertificeerd  
  • HKZ en BTN gecertificeerd
Kraamzorg aanvragen

Kraamzorg Cliënttevredenheidsonderzoek 9,1

1 JANUARI 2015 – Goed nieuws! Alle kraamverzorgsters van Kraamzorg Randstad staan vanaf 1 januari 2015 geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Dit landelijk centrum bewaakt en bevordert samen met Kraamzorg Randstad de deskundigheid van de kraamverzorgsters. Het Kenniscentrum Kraamzorg wil kraamverzorgsters meer verenigen en tot een netwerk maken, waarbinnen samenwerkingsafspraken gemaakt worden en landelijke richtlijnen en multidisciplinaire protocollen opgesteld worden. Ook bevordert het Kenniscentrum Kraamzorg de scholing van alle kraamverzorgers in Nederland. Tot slot heeft het Kenniscentrum Kraamzorg een Kwaliteitsregister voor kraamverzorgenden opgezet, waarin alle kraamverzorgenden in Nederland zich kunnen registreren.

 

BTN Certificaat18 NOVEMBER 2014 – Kraamzorg Randstad heeft het BTN-Keurmerk behaald. Dit landelijke keurmerk is een bevestiging van de kwaliteit van de zorg die door ons geboden wordt en geeft aan dat wij als kraamzorgorganisatie de zaken goed op orde hebben. BTN is het Branchebelang Thuiszorg Nederland, een vereniging die zich sterk maakt voor cliëntkeuze en het zoveel mogelijk in eigen regie van de cliënt leveren van zorg. BTN vertegenwoordigt een groot deel van de kraamzorgorganisaties in Nederland.

 

3 OKTOBER 2014 – Kraamzorg Randstad is trots op de meest recente resultaten van ons cliënttevredenheidsonderzoek (CQ-meting) over het jaar 2013/2014. Met een gemiddeld cijfer van 9,1 hebben we een resultaat behaald waar we enorm trots op zijn. Wij willen graag al onze medewerkers bedanken die iedere dag vol enthousiasme onze zorg uitdragen, en alle cliënten waar wij met veel genoegen de bijzondere kraamtijd hebben mogen meemaken.

Een hoge kwaliteit van onze zorg garanderen, houdt ons dagelijks bezig. We zijn daarom heel verheugd met deze erkenning van onze cliënten, de mensen waar het tenslotte allemaal om draait. Tegen het einde van het jaar 2015 zullen we dit onderzoek naar de tevredenheid van onze cliënten herhalen. We hopen dat er wederom een hoop deelnemers zullen zijn die graag met ons meedenken over de kwaliteit van onze kraamzorg. Kraamzorg Randstad zal haar cliënttevredenheidsonderzoek over 2014/2015 zoals altijd laten uitvoeren door KPM, een onafhankelijk onderzoeksbureau.