• "Jouw wensen zijn onze uitgangspunten"

    Kraamzorg Randstad

  • "Alle verzekeraars vergoeden onze zorg"

    Kraamzorg Randstad

Kraamtijd

  • Hoge cliënttevredenheid van een 9,1!
  • Onbeperkt GRATIS nazorg
  • 1 kraamverzorgster gedurende jouw kraamtijd
Kraamzorg aanvragen

Is je kindje geboren? Gefeliciteerd! Dan is het ook tijd voor jou en de kraamverzorgster om kennis met elkaar te maken. Zij komt de eerste dag om te wennen, de komende dagen te bespreken en natuurlijk om je zorg te verlenen. We nemen je ook zorg uit handen: bijvoorbeeld de alledaagse huishoudelijke klusjes. Want terwijl je aansterkt, gaat alles gewoon door, natuurlijk. 

Zoals Kraamzorg Randstad het aanspreekpunt is voor al je vragen over kraamzorg, zo is de kraamverzorgster dat voor jou thuis. En bekend gezicht geeft vertrouwen, en dus zorgen wij ervoor dat er zo min mogelijk wordt gewisseld van kraamverzorgster. Het kan een keer gebeuren dat wij vervanging regelen, vanwege ziekte of bijscholing. Maar een aanspreekpunt is ons uitgangspunt. Zo heb je de zekerheid dat kennis over je gezin niet verloren gaat. De kraamverzorgster kan daarmee aan de slag. Met de zorg voor jou, voor je kindje, het huishouden en de hygiëne. 

Zorg voor jou

Wij vinden het belangrijk dat je zorg krijgt die je nodig hebt. Onze gediplomeerde kraamverzorgsters houden je daarom nauwlettend in de gaten. Als het gaat om je wensen, natuurlijk. Maar ook je medische gezondheid ontgaat ons niet. Een bevalling kan spannend en ingrijpend zijn. Daarom is het noodzakelijk om in de dagen erna nauwgezet aandacht te besteden aan je gezondheid en die van je kindje.

Misschien is het goed om andere medische zorg in te zetten of om te gaan praten met je huisarts, in voorkomende gevallen. Over het herstel in lichamelijke én geestelijke zin. De ervaring en kennis van onze kraamverzorgsters zorgen voor vroegtijdige signalering daarin. Zo kunnen we onze dienstverlening ook tussentijds aanpassen, mocht dat waardevol blijken te zijn.

Zorg voor je vragen

Ook als de kraamverzorgster er niet is, blijf je cliënt bij ons. Het is daarom een geruststellende gedachte dat je ons altijd kunt bellen voor deskundig advies of vragen tijdens je kraamperiode. 24 Uur per dag, 7 dagen in de week. Je kunt ons bereiken via het gratis nummer 0800 888 7 666. Mailen kan natuurlijk ook: info@kraamzorgrandstad.nl

Vragen?

Als je nog vragen hebt, of benieuwd bent wat wij voor je kunnen betekenen, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar! Bel GRATIS naar onze kraamlijn op het nummer 0800-8887666 of stuur een e-mail naar info@kraamzorgrandstad.nl.

 

Kraamzorg aanvragen