• "Jouw wensen zijn onze uitgangspunten"

    Kraamzorg Randstad

  • "Alle verzekeraars vergoeden onze zorg"

    Kraamzorg Randstad

Intakegesprek

  • De beste voorbereiding op jouw kraamtijd
  • Jouw wensen, jouw kraamtijd!
  • Een intake- en voorlichtingsgesprek in één
Kraamzorg aanvragen

Zorgvuldigheid gaat voor alles. En als het gaat om de zorg voor jou en je kindje helemaal. Kraamzorg Randstad begeleidt je graag al ruim voor het moment van de bevalling. Zo weten we zeker dat jij en je kindje straks de zorg krijgen die jullie verdienen. Met het juiste aantal uren, dat daarbij hoort.

Van onze kant doen we dat door de inzet van professionele kraamverzorgsters, die aandacht en zorg geven aan jou en je kindje. Misschien denk je: maar dat doen andere kraamzorgbureaus ook. Dat klopt, maar Kraamzorg Randstad biedt meer omdat we verder kijken. Naar wat je nodig hebt, en dat naast onze reguliere dienstverlening. Zo heeft elke nieuwe klant vastgestelde zorg, die voldoet aan alle eisen. Maar met een persoonlijk tintje.

Meer uren kraamzorg? Minder uren kraamzorg?

De periode na je bevalling kan een hectische periode zijn, waarin veel vragen op je af komen. Onmisbaar is dan de steun van het gezin, je familie en vrienden. Kraamzorg Randstad sluit zich graag daar bij aan tijdens de kraamperiode. Dat doen wij door kwalitatieve dienstverlening, maar ook door een nauwkeurige inschatting te maken van de zorg die je verdient. Het is mogelijk om maximaal 80 uur kraamzorg te krijgen en ons minimum is 24 uur. De zorg leveren we in een periode van acht dagen.

In overleg met je verzekeraar is het bij ons ook mogelijk uitgestelde kraamzorg te krijgen of couveuse nazorg.

Flexibel in zorgverlening

Heb je langer kraamzorg nodig? Vaak is daar een medische oorzaak voor. Misschien is je kindje ter wereld gekomen met een keizersnede op het allerlaatste moment, of waren er complicaties. We stemmen dan het aantal uren af op de omstandigheden, op het juiste moment. Het kan natuurlijk ook zijn dat je enkele dagen bent opgenomen in het ziekenhuis en dat er minder zorg kan worden geleverd. Hoe dan ook, in directe afstemming met jou houden we de balans in jouw behoefte en de zorg die we leveren.

Goed contact onderhouden we graag vanaf het allereerste begin. Het is daarom belangrijk om je aanmelding zo snel mogelijk te ontvangen: het liefst al voor de vijftiende week van je zwangerschap! We kunnen ons dan zorgvuldig voorbereiden en informatie inwinnen over jou en je persoonlijke situatie en behoefte.

Vragen?

Als je nog vragen hebt, of benieuwd bent wat wij voor je kunnen betekenen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar! Bel GRATIS naar onze kraamlijn op het nummer 0800-8887666 of stuur een e-mail naar info@kraamzorgrandstad.nl.

 

Kraamzorg aanvragen