Ervaringen met Kraamzorg Randstad

Kraamzorg Randstad verzorgt voor duizenden gezinnen per jaar prettige en kwalitatieve kraamzorg. Als kraambureau staan we zeer goed aangeschreven bij onze cliënten, maar ook bij verloskundigen en alle zorgverzekeraars. Dat vertaalt zich dan ook naar het hoge eindcijfer dat uit ons jaarlijkse cliënttevredenheidsonderzoek naar voren kwam: een 9,1 maar liefst! Hieronder kun je een aantal ervaringen lezen van onze tevreden moeders. Wil je meer informatie of wil je je inschrijven? Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 18:00 uur telefonisch bereikbaar: 0800-888 7 666. Inschrijven kan ook (24 uur per dag 7 dagen in de week) online.
Kraamzorg Randstad nu Birth Company
Kraamzorg Randstad nu Birth Company
Familie van Dijk

Wij willen graag onze kraamhulp Layla heel erg bedanken voor de dagen dat ze hier was. Ze heeft ons goed geholpen. Layla is een gezellige en vrolijke vrouw. Heel erg bedankt.

Familie Van Dijk
Familie Amin
Ik wil graag meedelen dat ik een fijne kraamweek heb gehad van de kraamverzorgster Sandra.
Middels een keizersnee ben ik bevallen van mijn tweeling Koban en Rowan. Mede door goede zorg die geleverd is door Sandra heb ik goed kunnen uitrusten. Zij was heel erg lief en professioneel.Ik heb veel aan haar gehad, overal had ze tips en trucs voor.
Ik raad zeker zwangere vrouwen Kraamzorg Randstad aan!

 

Familie Amin
Familie Karakus

Dankzij Monique een zeer fijne, leerzame en ontspannen kraamtijd gehad, jammer dat ze weg gaat! Van ons had ze nog maanden mogen Blijven!

Familie Karakus, 17 januari 2015
Monique Grootveld

Na een heftige zwangerschap werd mijn kindje geboren met 34 weken geboren. Ondanks dat ik veel geleerd heb in het ziekenhuis was ik blij dat Monique toch nog uitgestelde kraamzorg bij ons kwam leveren. Het neemt de onzekerheid weg dat je ineens alleen bent zonder zorg. Ook heb ik nog enige tips gekregen waar ik wat mee kon. Bedankt voor de korte maar leuke kraamzorg.

Familie Artist
Joyce

Dit was inderdaad de kraamtijd van mijn leven. Bedankt Joyce! je hebt ons echt laten genieten van de eerste week met onze Sam.

Familie de Jong
helma met baby sidney

In 1 woord: Perfect! Helma heeft ons geweldig opgevangen en iedereen gerust gesteld. Wij konden terecht met alle vragen en hebben de zorg prettig ervaren. Kortom een dikke aanrader..

Ouders van Sidney
Audry

Audrey heeft mij en mijn moeder geholpen bij de borstvoeding en lichamelijke verzorging van mijn zoontje. Dit deed zij in duidelijke taal en met hele handige tips

Familie de Vries
Mevrouw van de Steeg

Wij zijn zeer tevreden met Sylvia, dankzij haar hebben we een fijne en gezellige kraamtijd!

Familie van de Steeg